dinsdag 11 september 2012

Cosmetica van het Gardameer



VitaLake is een interessant, nieuw bedrijf bij het Gardameer. Zij komen met een lijn van cosmetica-produkten zoals shampoo, douchegel en body cream, gemaakt van de beste produkten die je rondom het Gardameer kan vinden. Natuurzuiver en ecologisch geteeld, zonder enige chemische toevoegingen.

Zo wordt de shampoo gemaakt van de beste citroenen die worden geteeld bij Gargnano. Het sap van de citroenen zorgt voor extra glans in het haar en geeft vitaliteit aan de huid. De body cream wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde olijven. De voedende extra vergine olijfolie in de cream zorgt voor een zachte huid.

Initiatiefneemster Lucia Cussolotto uit Peschiera del Garda heeft zelf een passie voor het Gardameer en zij gebruikt voor haar huidverzorgingsprodukten typische produkten van het meer, liefst ook nog op traditionele wijze geteeld. Alle produkten worden door haar hoogst persoonlijk en zorgvuldig gekozen.

De produkten komen volgend jaar (2013) op de markt via de website van VitaLake en een webshop. Zodoende kan je straks thuis de vakantie aan het Gardameer nog een stukje verlengen..!

Meer informatie via info@vitalake.com en neem alvast een kijkje op de Facebook-pagina van VitaLake.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten